Werkwijze

RGS zorgt ervoor dat de interne en externe logistiek naadloos aansluit op de ERP-omgeving.

We screenen de huidige logistiek organisatie, deze is mogelijk nog niet helemaal up- to-date om er ERP in naadloos in te laten vloeien. Werkwijze zijn misschien onlogisch waardoor het ERP-verhaal niet geheel wordt begrepen in het bedrijf.
Er kan ook een discrepantie zijn tussen de werkwijze volgens de directie en de daadwerkelijk werkwijze van de medewerkers. ERP-implementatie wil dus niet zeggen dat het bedrijf reeds loopt zoals men denkt georganiseerd te zijn. RGS zorgt voor de nodige logistieke (re)organisatie en mind-set.

Deskundigheid

RGS Upgrade is opgericht door Rachel Samuels. Als technisch bedrijfskundig ingenieur heeft zij jarenlange ervaring opgedaan o.a als CEO van productiebedrijven gespecialiseerd in de CNC draaien, CNC frezen, lasersnijden, lassen, hydrauliek en robotisering tot  150 fte.

 

Als Integraal manager is zij onderlegd in coachen en motiveren van medewerkers.

Getypeerd door snel bevattingsvermogen, klantgericht, bedrijfsgericht denken en handelen en creatief met focus op bedrijfsproces en -kosten.

 

Met grote kennis van organisatiestructuren, logistieke systemen,   informatievoorzieningspakketten, de aangewezen partner tot uw bedrijfssucces.

Bewezen resultaat!

Wij ondersteunen u graag bij het succesvol implementeren van MKG ERP. Ook treden wij regelmatig op als interne projectleider.  Daarnaast kan u ons benaderen als u een coach zoekt voor uw interne projectleider. Wij geven cursussen en trainingen. Wij bieden ondersteuning bij het trainen van medewerkers en/of bij het schrijven van handleidingen en werkinstructies.

​Door vooraf inzichtelijk te maken waar de knelpunten van een organisatie liggen en daar een plan van aanpak aan te koppelen, kan het fundament van een organisatie worden gelegd voor een ERP-implementatie. En daarmee wordt de kans op een succesvolle implementatie vele malen vergroot.

Het uitgangspunt: eerst organiseren, dan pas automatiseren.

KMO Portefeuille

Opleiding en Advies

Door nu te investeren in opleiding, coaching en training zorgt u ervoor dat uw medewerkers efficiënter en sneller werken met uw bedrijfssoftware.

RGS upgrade doorliep met succes een héél uitgebreide overheidsaudit voor het verwerven van het label ‘KMO-portefeuille’.  Dat betekent dat alle voorbereidingen aantoonbaar getroffen zijn om kwaliteitsvolle opleidingen aan te bieden, adviestrajecten op te starten en te voldoen aan alle eisen van de KMO-portefeuille.

 

Geregistreerd bij het Vlaams Gewest voor Advies voor Opleiding

Registratienummer DV.A224731 Registratienummer DV.O222715

© 2023 by SociaLight.

Proudly created with RGS

Be a SociaLight and  Follow Us:

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon