top of page

Opleiding verkoop

Price

825

Duration

1 Dag max 3 pers

Type training Klassikale opleiding op locatie. Voorkennis Voor het volgen van deze training dient u basiskennis van MKG te hebben.

Doelgroep Voor beginnende eindgebruikers die meer kennis willen opdoen over het CRM- en Relatiebeheer en de offerte- en verkoopprocessen binnen MKG.

Inhoud De training begint met het aanmaken en onderhouden van relaties. U leert klantgegevens in te voeren, afleveradressen in te voeren en een relatie ‘klant’ te maken. Deze gegevens zullen later gebruikt worden voor offertes en verkooporders. Vervolgens leert u diverse onderdelen van het CRM kennen. U leert hoe u taken voor uzelf of anderen kunt aanmaken, welke kunnen resulteren in afspraakacties. De agenda komt hierbij natuurlijk ook aan de orde. U wijzigt een aantal gegevens bij artikelen voor de verkoop, zoals artikelprijs en verkoopomschrijvingen. Vervolgens leert u verschillende soorten offertes en verkooporders aan te maken. Hierbij maakt u gebruik van calculatieparameters om de juiste prijs en opslag te berekenen over datgene wat u wilt verkopen. Tenslotte staan we stil bij het aanmaken van pakbonnen en verkoopfacturen.

Kortom: na deze dag kunt u zelfstandig aan de slag met relatiebeheer en de module verkoop.

Inhoud training

  1. Relaties aanmaken

  2. Instellingen Verkoop

  3. Activiteiten, taken en afspraakacties

  4. Gebruik van de agenda

  5. Calculatieparameters

  6. Artikelgegevens voor verkoop

  7. Verkoopofferte

  8. Verkooporder

  9. Pakbon

  10. Verkoopfactuur

Duur 1 dag van 09:00 tot 16:00.

bottom of page